Видео: Напалено слонче силува момче

Loading...

Не е воопшто лесно кога врз вас ќе легне слонче тешко 100 килогрми, но ова момче добро се снајде со „силувањето“.
Во видеото е прикажан смешниот настан кога мало слонче старо два месеца си игра со еден турист.
Настанот се случува на Тајланд. За среќе никој не е повреден во овој настан- ни слончето, ни туристот.Не е воопшто лесно кога врз вас ќе легне слонче тешко 100 килогрми, но ова момче добро се снајде со „силувањето&

loading...