Видео: Неговиот сопственик се онесвестил на улица. Тоа што го направило КУЧЕТО е невидено досега

Loading...

Овој сопственик на куче се онесвестил на улица. Малото кученце останало да го чува се додека дошла полицијата и брзата помош, потоа тоа било тргнато на страна со цел да се укаже потребната помош.Кучето било видно вознемирено, поради потресната глетка, сирените, светлата и униформите на докторите. Но, за среќа му било дозволено да се вози во возилото за брза помош и да го придружува неговиот сопственик во болницата.
Заштитничката реакција на кутрето е доказ дека сепак кучињата се лојални, заштитнички настроени и најдобри пријатели на човекот.Кучето било видно вознемирено, поради потресната глетка, сирените, светлата и униформите на докторите. Но, за среќа му било дозволено да се вози во

loading...