ВИДЕО: Нема да им поверувате на своите очи !

Loading...

Дали поради паѓањето на метеорот или поради нешто сосема поинакво, во Русија работите стануваат почудни од било кога.
Токму кога ќе помислите дека повторно е во акција невозможен руски возач, ќе сфатите дека зад воланот на автомобилот кој кружи околу паркингот – нема никој. Баш така, полудената Лада сама вози околу збунетите минувачи. Ситуацијата најдобро ја опишува еден од коментарите под видео снимката – “Во Русија автомобилот те вози тебе, а не ти него” . Дали мислите дека се работи за некаков трик или “надприродна сила” вмешала прсти?Дали поради паѓањето на метеорот или поради нешто сосема поинакво, во Русија работите стануваат почудни од било

loading...