Видео: Неверојтано „луд“ скок

Loading...

Погледнете како овој авантурист, скокна врз автомобил во движење. Ова е навистина неверојатно „луд“ скок.Погледнете како овој авантурист, скокна врз автомобил во движење. Ова е навистина неверојатно „луд“ скок.

loading...