Видео од паниката која се направи во трговскиот центар „City Mall“

Земјотресот предизвика паника кај граѓаните кои ги напуштија своите домови, но и јавните објекти каде се најдоа во тој момент.Таков беше случајот во „City Mall“ каде купувачите беа евакуирани, а трговскиот центар вчера беше затворен..
Може да се забележи дека владеела општа паника.
Погледнете:Таков беше случајот во „City Mall“ каде купувачите беа евакуирани, а трговскиот центар вчера беше затворен..
Може да се забележ

Пронајдете не на следниве мрежи: