Видео: Охриѓанец ја запроси својата девојка пред полна спортска сала

Loading...

Охриѓанецот Крсте, кој на повеќето им е познат по прекарот Црнчо, го направи најромантичниот потег запросувајќи ја својата девојка Кристина пред полна спортска сала.
Тој отсекогаш бил дел од навивачката група Рибари и како страствен навивач реши да го искористи полувремето од натпреварот меѓу Охрид и Струга и пред полна сала да ја запроси својата сакана.
Погледнете го овој храбар потег на Крсте (Црнчо). Охриѓанецот Крсте, кој на повеќето им е познат по прекарот Црнчо, го направи најромантичниот потег запросувајќи ја сво

loading...