Видео: Орман стар 200 години – Морате да погледнете што се случува кога

Loading...

Овој орман е стар повеќе од 200 години и е еден од најдобрите достигнувања во создавањето на мебел во Европа.Беше во сопственост на кралот Фредерик Вилијам II и се може да види во музејот на уметност „Metropolitan“ во Њујорк. Подолу погледнете ги неговите неверојатни скриени функции и имајте во предвид дека сето ова е направено рачно. Нивото на обработка на дрвото е едноставно неверојатна. 

loading...
Loading...