Видео: Овој еротски танц може да ви ги насолзи очите!

Loading...

Локалот „De Wallen“, кој е познат како катче на проститутките во текот на една вечер ги изненади сите туристи со еден необичен еротски танц кој всушност предизвика солзи во нивните очи. Девојките со несреќни животни приказни решиле да се соединат и со нивна помош да го спречат ширењето на проституцијата и нелегалното откупување на женски тела.
Кореографијата која имаше неочекувана завршница дефинитивно ги насолзи очите на набњудувачите.
Погледнете за што точно станува збор. Девојките со несреќни животни приказни решиле да се соединат и со нивна помош да го спречат ширењето на проституцијата и нелегалното откупување на

loading...
Loading...