Видео: Пратеници се бакнуваа меѓу себе на седница

Во знак на поддршка на хомосексуалците, пратениците од италијанската политичка партија М5С започнаа да се бакнуваат меѓу себе.Веројатно до сега се уште не сте виделе вакво нешто. Може да се каже дека досега ова е најнеобичниот и најинтересниот начин за да се изрази поддршка за хомосексуалците. Пратениците од италијанската политичка партија М5С во знак на поддршка на хомосексуалците започнаа да се бакнуваат меѓу себе.
Погледнете го видеото и се ќе ви стане по јасно!Веројатно до сега се уште не сте виделе вакво нешто. Може да се каже дека досега ова е најнеобичниот и најинтересниот

Пронајдете не на следниве мрежи: