Видео: „Револуционерно и храбро“ – Индија во шок!

Loading...

Кога ќе ја погледнете рекламата за златарата „Tanishq“ веројатно нема да забележите ништо што би ве шокирало, ниту пак би ве воодушевило. Меѓутоа, тоа не е случај и во Индија.Всушност вдовиците и разведените жени во некои делови на Индија припаѓаат во оние кои друштвото постојано ги избегнува. Поради тоа, кога златарата во рекламата одлучила да го промовира вториот брак, гледачите останале во шок, пренесува Index.rs.
Во Индија се вџашени од рекламата, а многумина велат дека станува збор за „револуционерен“ и неопишливо храбар потег, бидејќи ова е прва реклама вокоја вториот брак се прикажуува како нешто вообичаен и нормално.
Погледнете ја рекламата:

Всушност вдовиците и разведените жени во некои делови на Индија припаѓаат во оние кои друштвото постојано ги избегнува

loading...
Loading...