Видео: Секс среде мост, а останатите возачи…

Loading...

Напален пар од Русија ги  шокирал  возачите на мост  во  Краснојарск, централна Русија, каде  го паркирал  автомобилот и  тргнал во  „акција“.Девојката се придржувала со  рацетеза хаубата од автомобилот  за време на сексот со  ќелав маж во тренерка.
 Овие разуздани Руси   на  сообраќајницата ги  снимиле други  возачи, кои  почнале да ги бодрат.
„Браво, брате!“, се слуша во еден момент на снимката.
„Минувавме преку  мостот и  едноставно  не можевме да веруваме што  видовме. Се вративме со автомобил повторно на истото  место и  навистина имаа секс, само  ја смениле позата“, рекол шокираниот патник.Девојката се придржувала со  рацетеза хаубата од автомобилот  за време на сексот со  ќелав маж во тренерка.
 Овие разуз

loading...
Loading...