ВИДЕО: Секси русинки го најдоа решението за „брзите“ возачи

Loading...

Властите во еден град во Русија се досетија: Со помош на две згодни девојки го задржаа вниманието на возачите и апелираа да се внимава на брзината.Токму на делот во кој возачите почнуваат да забрзуваат погледите им ги пресретнуваат две голи девојки. Сега, постои друг ризик, од сообраќајки.
Да се потсетиме, билбордите со женски гради во Москва предизвикаа над 500 сообраќајки бидејќи возачите наместо во патот гледаа во градите.
Еве како тоа изгледаше:
Токму на делот во кој возачите почнуваат да забрзуваат погледите им ги пресретнуваат две голи девојки. Сега, постои друг ризик, од сообраќајки.

loading...