Видео: СЛАНИНАТА ја завитка, а во неа стави ЖИВО ЈАЈАЦЕ. Кога ќе видите што доби И ВИЕ ЌЕ ПОСАКАТЕ ДА ПРОБАТЕ

Сланината и јајцето се сосема доволни за потполно да уживате во овој вкус.Ќе ви „потечат лиги“ кога ќе видите каков појадок можете да направите само со јајца и сланина.
Овие две состојки се сосема доволни за вистински да уживате.
Потребен ви е калап за мафини во кој се прави и проја, тоа не е тешко да се набави, а веројатно веќе го имате во својот дом.

Сите останати состојки се ваш избор.
Погледнете го видеото:

Ќе ви „потечат лиги“ кога ќе видите каков појадок можете да направите само со јајца и сланина.
Овие две состојки се сосема дово

Пронајдете не на следниве мрежи: