Видео: Слепо момче со своето пеење ги расплака судиите!

Слепо момче ги расплака судиите на шоуто за таленти „Next star“.Алекс Пирву(10)ги остави сите без зборови со прекрасната изведба на „My way“ од Френк Синатра.
Слепото момче ги расплака судиите на шоуто за таленти „Next star“.
Погеледнете го видеото на следната страна…

 
Алекс Пирву(10)ги остави сите без зборови со прекрасната изведба на „My way“ од Френк Синатра.
Слепото момче

Пронајдете не на следниве мрежи: