Видео: Шпанците на урнебесен начин ги исплашија Американците

Loading...

Видеото дефинитивно ќе ве насмее до солзи посебно во моментот кога Шпанците ќе им се заканат на Американците и ќе има кажат колку луѓе се и каква сила ќе употребат доколку Американците не го тргнат својот брод од моменталната положба. Американците може имаат неверојатна сила и голем број борбени авиони и бродови, но Шпанците дефинитивно се посилни со нешто друго.
Еве за што станува збор. 
Американците може имаат неверојатна сила и голем број борбени авиони и бродови, но Шпанците дефинитивно се посилни со нешто друго.
Еве за ш

loading...
Loading...