Видео: Што се случува кога тој користи шампон за жени

Loading...

Новата рекламна кампања на козметичката куќа „Дове“ ги предупреди мажите што може да им се случи ако користат женски шампон.
Бразилската кампања за линијата на машки производи, која претставува пародија на актуелната реклама за жени, е многу духовита и ги предупредува мажите да  внимават кога користат женска козметика.
Со прекрасана коса маж по име Диего се појавува на работното место каде предизвикува изненадување кај колегите.
„Дали си направил нешто со косата?“- го прашува едниот колега. –„ Твоите спори движења со косата потсетуваат на реклама за женски шампон.“
„Ништо“- одговара Диего.
„Тогаш е до шампонот“- дофрла друг колега.
Погледнете ја рекламата која го воодушеви светот.Новата рекламна кампања на козметичката куќа „Дове“ ги предупреди мажите што може да им се случи ако корис

loading...