Видео: Уметност со сол

Интересна идеа за чија реализација е потребна само сок која ја користиме како зачин. Погледнете какво уметничко дело може да излезе доколку знаете како „правилно“ да ја користите солта. Но, сепак за ова треба да се има талент. Погледнете !Интересна идеа за чија реализација е потребна само сок која ја користиме како зачин. Погледнете какво уметничко дело м

Пронајдете не на следниве мрежи: