Видео: Вистинско есенско уживање – Како да испечете костени во рерна?

Вистинско есенско уживање…Време е на костени! Совршениот вкус на овој шумски деликатес ни е на располагање и тоа не смееме да го пропуштиме.
Варени или печени, костените се преубави. Ние ви пренесуваме еден начин како да ги подготвите ако немате на располагање посебна тава или печка за печење костени.

Време е на костени! Совршениот вкус на овој шумски деликатес ни е на располагање и тоа не смееме да го пропуштиме.

Пронајдете не на следниве мрежи: