Видео: Згодната Албанка во Македонија ги покажа своите гаќички

Loading...

Аделина Тахири една од најзгодните Албани во Македонија на шоуто „Танц со ѕвездите“ ги покажа своите гаќички. Имено корегорафијата беше со Македонецот Ванчо Ангелески. Нивниот настап беше извонреден, тие играа „Квик степ“. Во продолжение погледнете го видеото и гаќичките на Аделина.
Извор: maxim.mkАделина Тахири една од најзгодните Албани во Македонија на шоуто „Танц со ѕвездите“ ги покажа своите гаќич

loading...