Видео:Како да натераш некој да се радува, па да плаче?

Loading...

За роденден подари му изнајмен автомобил.Уште една креативна реклама, прекрасно роденденско изненадување, но со малку поголем проблем.
Извор:think.mkУште една креативна реклама, прекрасно роденденско изненадување, но со малку поголем проблем.

loading...
Loading...