Видео:Несреќен пар

Loading...

Погледнете што и се случи на оваа несреќна двојка. Тие беа дел од навивачката група на еден безбол натпревар, но немаа многу среќа. Погледнете!Погледнете што и се случи на оваа несреќна двојка. Тие беа дел од навивачката група на еден безбол натпревар, но немаа

loading...