Влева Блажо дома, а фаќа Мара со швалерот, ваде пиштол и…

Loading...

Влева Блажо дома, а фаќа Мара со швалерот,ваде пиштол и му вика:Влева Блажо дома, а фаќа Мара со швалерот,ваде пиштол и му вика:
-Соблекујте се голи, и застант’е у ќош’то…
-Ама Блажо…
-Ќут…серите двајцата….
-Блажо те молам…
– Тишина, смен’те си и местата и јајте…
И Мара му вика на швалерот:
-И воа че помине срце, те сакам..
-Ти да ме сакаше, немаше волку да се испосериш….Влева Блажо дома, а фаќа Мара со швалерот,ваде пиштол и му вика:
-Соблекујте се голи, и

loading...
Loading...