Во хотел еден гостин побарал да види соба…

Loading...

Згодна собарка му покажала една од собите…- Одлично! Ми се допаѓа! Колку е цената?
– 20 евра со појадок.
– Ќе платам 20 евра со задоволство!
– Со задоволство кошта 60 евра господине!- Одлично! Ми се допаѓа! Колку е цената?
– 20 евра со појадок.
– Ќе платам 20 евра со задоволство!
– Со задоволство кошта 6

loading...