Вознемирувачко! Ќе ви се згади кога ќе видите како всушност се прават гумените бонбони!

Loading...

Ако сте љубител на гумени и желе бонбони, откако ќе го погледнете ова видео, повеќе нема да ги јадете…Во приложеното видео можете да видите како се прави желатин, една од главните состојки на гумените бонбони, но и многу други јадења.
Бидејќи содржи 18 аминокиселини, може да биде многу корисен за човечкиот организам, но ако сте веган или едноставно згрозени од видеото, постојат и гумени бонбони без желатин.
Предупредување: видеото не е за секој!Во приложеното видео можете да видите како се прави желатин, една од главните состојки на гумените бонбони, но и многу други јадења.
Бидејќ

loading...
Loading...