Луѓето родени под овие хороскопски знаци се најдобри лажговци

Сите лажеме понекогаш, без разлика дали сакаме да се заштитиме себеси или другите. Сепак, некои лаги можеме веднаш да ги препознаеме, а други не. Сè зависи од личноста, а можеби и астрологијата е виновна. Луѓето родени под овие хороскопски знаци се најдобри лажговци.БлизнациБлизнаците, познати по својата двојна природа, се вистински мајстори за измама. Никогаш не знаете за што сте со нив бидејќи тие се способни да водат два паралелни разговори во исто време и да ве убедат во две сосема различни вистини. Нивните извонредни комуникациски вештини ги прават убедливи лажговци.ВагаВагите се вистински дипломати на зодијакот. Нивната природна желба за хармонија и избегнување конфликт често ги наведува да кажуваат мали или големи лаги за да го задржат мирот. Ќе ви кажат дека изгледате фантастично во тој фустан, дури и ако тоа не го мислат. Но, кој би можел да ги обвини? Нивната симпатичност и шарм ги освојуваат срцата, па често им простуваме за тие мали лаги.РибаРибите, сонувачите на зодијакот, имаат тенденција да ја разубавуваат вистината за да ја избегнат суровата реалност. Нивните лаги често се невини, речиси благородни. Ако една Риба ви каже дека останала на работа поради премногу работа, а всушност плачеле на тажен филм, тоа е само нивен начин да избегаат од реалноста. Нивната имагинација е толку богата што понекогаш дури и не знаат каде завршува вистината, а каде започнува фикцијата.

Пронајдете не на следниве мрежи: