МОМЧЕ ПОЧИНАЛО БИДЕЈЌИ ТАТКОТО ГО ТЕРАЛ ДА ТРЧА ЗА ДА ОСЛАБНЕ?! Дете паѓало и секогаш му го правел истото (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Видеото од момчето на лента за трчање е многу потресно за гледање .Снимките од надзорните камери од теретана во Њу Џерси беа пуштени на поротата, а обвинителите рекоа дека Грегор го принудил неговиот 6-годишен син Кори Мичиол да трча брзо иако момчето се борело да најде рамнотежа и паѓало од лентата за трчање.На видеото се гледа како Кори паѓа шест пати. Секој пат кога таткото го земал, а во еден момент се чини дека ја гризнал главата на момчето додека малото дете се обидува да остане исправено. Конечно, Грегор успорува и Кори продолжува да трча додека татко му не ја запре машината и двајцата не излезат од салата.Тринаесет дена подоцна, на 2 април 2021 година, момчето било мртво.Мајката на Кори, Брејана Мицијола (27), вознемирена од бројот на модринки што ги видела на телото на нејзиниот син, претходната ноќ ја поминала со него на педијатар и во два болнички центри. Меѓутоа, освен модринки и контузии, тие не нашле ништо лошо кај Кори. Мицијола, која го делела заедничкото старателство над момчето со Грегор, последен пат го видела својот син жив следното утро, кога го оставила во станот во кој живеел со својот татко.Кори бил прогласен за мртов во болница веднаш по 17 часот.Во март 2022 година, канцеларијата на окружниот обвинител на Оушн објави дека Грегор е обвинет за убиство.Грегор претходно бил обвинет во јули 2021 година за загрозување на дете, откако иследниците добија видео од инцидентот на лентата за трчање.По обдукцијата на 3 април 2021 година, Канцеларијата на медицинскиот преглед на округот Оушн првично утврди дека смртта на момчето била предизвикана од траума од тапа сила и ја класифицирала како нерешен случај.Но, речиси една година подоцна, друг државен експерт утврдил дека Кори умрел конкретно од траума со тапа сила на градниот кош и стомакот и ја прогласил смртта како убиство.Грегор се изјасни дека не е виновен ниту за обвинението за загрозување на детето ниту за обвинението за убиство последователно.ВНИМАНИЕ! ВИДЕОТО Е ВОЗНЕМИРУВАЧКО!

Пронајдете не на следниве мрежи: