Тато, поубава сум со шишки или без шишки?

Loading...

-Тато, поубава сум со шишки или без шишки?- Ќерко, за да си поубава, прво треба да си убава.

 

-Тато, поубава сум со шишки или без шишки?- Ќерко, за да си поубава, прво треба да си убава.

loading...