Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?!

Loading...

Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?!Авионот почнал да се тресе а внатре една плавуша…
Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?!
– Мора да е земјотрес!Авионот почнал да се тресе а внатре една плавуша…
Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?!
– Мора да е земјотрес!

loading...
Loading...