10 причини зошто пивото е подобро од жена

Loading...

Машката љубов кон жената и кон пивото е неизмерна, но има 10 причини зошто сепак пивото е подобро од жена.Еве кои се тие:
10. Пивото не мора да го носиш на пијалак и на вечера.
9. Пивото никогаш не доцни.
8. Пивото не инсистира на романтика пред да го отвориш.
7. Пивото не те излудува ако бараш друго пиво.
6. Ако е грдо, пивото можеш да го скриеш било каде.
5. Пивото нема да се расплаче ако дојдеш дома со уште едно пиво.
4. Пивото секогаш лесно легнува.
3. Пивото можеш да го делиш со пријателите.
2. Ладното пиво е добро пиво.
1. Убавината на пивото не е само површинска!Еве кои се тие:
10. Пивото не мора да го носиш на пијалак и на вечера.
9. Пивото никогаш не доцни.
8. Пивото не инсистира н

loading...
Loading...