Виц: Кавгата на Трпе и Трпана

Loading...

 

Трпе и Трпана имаат јака жестока караница и во еден момент Трпана му се дере на Трпе:

– Кажи уште еден збор и одма се враќам кај мајка ми!

– Такси!!!

 

loading...