Виц: Камион и стоперка

Loading...

Застанал возачот на камион за да качи некоја згодна стоперка.

Откако влегла во камионот тој забележал дека држи во рацете туба полна со некоја течност.
-Тоа ракија ли е што го носиш? – ја прашал.
-Не туку бензин.
-Бензин, зошто ти е бензин?
-Па ве знам јас вас шоферите, во првата шумичка ви снемува бензин.

loading...
Loading...