Најдобрите Твитер реакции на „Лажеш курво“

Loading...

После секој гаф на македонската јавност, Твитерџиите се оние кои му даваат посебен шмек на секој посебен настан. Погледнете ги реакциите преку овие коментари од видеото „Лажеш курво“. Смејте се и уживајте.

 

loading...
Loading...