Виц; Бил Гејтс

Loading...

Умрел Бил Гејтс и отишол кај Господ бидејќи направил многу за општеството.

Господ му рекол сам да одбере каде сака да биде, во рајот или пеколот.

Оди Бил во рајот гледа потоци од мед и млеко, славејчиња, добри луѓе. Потоа оди во пеколот и таму гледа журки, пиење стриптиз.

Се враќа кај Господ и вели дека одбира да оди во пеколот. Господ ја прифатил неговата одлука и Гејтс отишол во пеколот. Штом стигнал, веднаш го стават во казан и почнале да го варат! 

Бил исплашен го прашува на Ѓаволот:

– Абе кога дојдов не беше вака !

– Еееее, тоа беше SCREEN SAVER братче!!!

 

loading...
Loading...