Виц; Сајбер приказна

Loading...

Синот го прашува таткото:

-Тато како сум се родил??
-Добро сине, знаев дека кога тогаш ќе ми го поставиш ова прашање. Еве како се случи тоа.
Тато и мама малку беа на chat, па потоа следеше copy/paste, на нашите слики.

Потоа преку e-mail договоривме состанок. Се најдовме во cyber café, малку поразговаравме па отидовме во WC.
Потоа, мама направи неколку download-ди со memory stick- от на тато. Кога тато беше подготвен за up-load приметивме дека немаме firewall.
Но, веќе беше доцна за undo, а ни delete веќе не помогна.
Девет месеци подоцна вирусот веќе делуваше….

 

loading...
Loading...