ПроКредит Банка вработува

Loading...

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на нашата компанија, и сте

љубопитни за другите земји и култури,

 

ПроКредит Банка вработува Стручен за Информатичка технологија за развој и подршка на апликации во Централната Управа во Скопје.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-

na-elektronska-prijava-vo-delot-za-kariera-na-www-procreditbank-com-mk-preku–link-za-

apliciranje-/3621

loading...
Loading...