Оператор за производство на соли на благородни метали

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Oператор за производство на соли на благородни метали.

PGM Salts Operator кој ќе се придружи на нашиот тим за производство на група метали
од платина во фабриката за автокатализатори во Скопје.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator-za-proizvodstvo-na-soli-na-
blagorodni-metali/3623

loading...
Loading...