Виц: Времето минува

Loading...

 

Седеле двајца средовечни мажи и додека си разговарале едниот му рекол на другиот:

– Боже, колку брзо си поминува времето!

– Имаш право. Веќе два пати спиев со жена ти, а помина цела година.  

 

 

 

 

loading...
Loading...