Виц: Хомосексуалец, пушач и алкохоличар

Loading...

Хомосексуалец, пушач и алкохоличар решиле да се откажат од своите пороци.

Тројцата другари отишле кај еден вештерка и таа им кажала дека ако пак се вратат на своите пороци ќе умрат. По еден месец алкохоличарот не можел да издржи, пробал алкохол, и веднаш умрел.

Месец потоа хомосексуалецот и пушачот оделе по улица и здогледале една цигара. Тогаш хомосексуалецот му рекол на пушачот:
– Ако се наведнеш да ја земеш цигарата, и двајцата ќе умреме!

 

 

 

loading...
Loading...