Виц: Бибер

Loading...

Учителката го прашала Трпе:
-Трпе, за што служи биберот? Трпе: – Па, за спиење. Учителката: – Е, како тоа за спиење? – Епа секоја вечер тато и вика на мама: “Дај да ти го збиберам за полесно да заспиеш”!
 

loading...
Loading...