Виц: Глума

Учителката му вели на Трпе:

-Трпе вчера пак не дојде на школо, зошто?
– Баба ми е болна наставничке.
– Секогаш кога ти не доаѓаш, твојата баба е болна. Не ти верувам.
– Знам наставничке, и ние мислиме дека баба ми глуми!

Пронајдете не на следниве мрежи: