Виц: Човекот и златната ајкула

Loading...

Човек фатил златна ајкула и таа му проговорила со човечки глас:

 

– Те молам, не ме убивај, ќе ти исполнам една желба!

 

Човекот се согласил и се сетил на една интересна желба:

– Златна ајкуло, сакам мене, сестра ми, брат ми, татко ми, мајка ми и чичко ми да не направиш бессмртни!

– Немам толкава моќ, само Бог го може тоа. Кажи нешто поедноставно.

– Сакам да ми дадеш сила да го победам Чак Норис!

– Ај кажи кого требаше да направам бессмртен?

loading...