Виц: Попот на забава кај соседот

Loading...

Петок вечер, поп оди на предновогодишна забава кај својот сосед. Влегува и гледа наредени голи жени со заврзани очи, а пред нив застануваат голи мажи.
 
Жените им ги опипуваат гениталиите и се обидуваат да погодат чиви се. Попот засрамено му се обраќа на домаќинот:
– Жал ми е, ми се чини дека местото не ми е овде.
– Ајде, ајде попе, не зборувај глупости! Веќе три пати го кажаа твоето име!

loading...