Виц: Одговори

Loading...

Татко му го прашува Перица:

– Ги знаеше ли сите прашања на тестот?

– Ги знаев!

– Па, како тоа си добил кец?

– Па, не ги знаев одговорите!

 

 

 

loading...
Loading...