Вистинската еволуција на човекот

Loading...

 

Дарвин до некаде имал право со неговата теорија за човековата еволуција. Но дали Дарвин знаел како таа еволуција се развива? Сигурни сме дека не знаел, но еве ќе дознаете вие, што значи еволуција на човекот во светски рамки…

loading...