Хумор: Работи ме со рецепти

Loading...

Во кругот на Клинички центар, барајќи аптека, ја најдовме вистинската.

Следниот пат ќе ја посетиме, можеби повторно ќе се изненадиме.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

 

 

 

loading...
Loading...