Виц: Нимфоманка

Оди Фата на доктор:

Фата: Докторе, еден маж не може да ме задоволи.

Докторот: Тогаш пробај со двајца.

Фата: Пробав докторе, и со тројца ама џабе.

Докторот: Епа тогаш пробај со 5.

Фата: Пробав докторе и со 10 ама џабе е,не оди.

Докторот: Ооо Фато па ти си медицински феномен.

Фата: Еее еее тоа бе докторе, тоа, феномен. Да им кажам во село зашто тие мене ми велат дека сум к***а.

Пронајдете не на следниве мрежи: