Мрсен виц

Loading...

Си иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика:
-Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш?
Дечкото: -Не бре бабо, види каква си стара, бегај таму!
– Ај бе ќе ти дадам 250 евра…
На дечково му светнале очите за 250 евра и прифатил…
Се онаделе, ама ептен тешко му идело, верглал во бабата…ама си заработил 250.
Утредента се гледа доле и што ќе види, алатката шугава…
Иде на доктор и му вика докторе види ова, вака и вака, можеш ли да ме оправиш?
Докторов вика можам, али ќе те кошта 250 евра…
Нема што да прави, па ги опрчил парите на доктор, само да е добро.
По некој ден, пак налетува на бабата, и оваа пак.
-Ај пак дечко.
Не бе бегај оној пат лом се напраив ги дадов сите пари на доктор.
-Ајде бе, овој пат ќе ти дадам 500евра бидејќи ми се допаѓаш. 
И на дечково му се видело добра шанса, 250 за на доктор и 250 за него…
И отишле кај бабата, правеле што правеле, завршиле работа, дечкото 500 евра у
џеб и пред да си иде ја прашува бабата.
Бабо, абе минатиот пат некако тешко идеше, верглав, а сега лесно, како
подмачкано, што е ова, зашто така?
И бабава му вика-абе дете, знаеш ние старите какви сме, после шуга иде гној!!!
 
 

loading...
Loading...