Во кревет како мобилен телефон

Се сексаат Мујо и Фата и таа му вели:
-Знаеш Мујо, ти си во кревет  како мобилен телефон
-Ооо зарем толку добро вибрирам?
А Фата му враќаа:
-Не не..губиш сигнал кога си во тунел.

Пронајдете не на следниве мрежи: