Секс на македонски начин

Loading...

Оди Трпе во странство и налетува на проститутка.
-Колку чини една ноќ со тебе?
-Па едно сто евра.
-Тогаш во ред, меѓутоа да водиме љубов на македонски начин.
-Нема проблем, што се не сум доживеала, па ќе помине и тоа.
По бурната ноќ таа го прашува:
-Се беше супер, но каков е тој македонски начин, што всушност значеше тоа?
-Па ништо особено, тоа значи дека ќе ти платам друг ден.

loading...
Loading...