Виц: Крадење на авиони

Loading...

Се сретнале Гиго и Цветко на Аеродром и Цветко му вели на Гиго:

-Добро бре Гиго ги гледам авиониве и си мислам…како е можно бе брат да ги крадат, види ги колкави се. 

На ова зачудено му одговорил Гиго:

-Цветко знам дека си малку прост ама како можеш да ме прашаш вакво нешто…Па се разбира дека ги крадат на небото, тикво една, ги крадат додека се мали на небото!!!

 

 

 

loading...
Loading...